Luptătorul K1 Cătălin Moroşanu, cap de listă la Consiliul Judeţean Galaţi din partea PNL: Nu-mi place să stau pe margine şi să latru

 

Luptătorul K1 Cătălin Moroşanu este cap de listă la Consiliul Judeţean Galaţi din partea PNL, el precizând la RFI că are un proiect sportiv, pe care vrea să-l pună în practică, dacă va ajunge consilier. ”Nu-mi place să stau pe margine şi să latru”, spune el.

Cătălin Moroşanu spune că modelul său politic este I.C. Brătianu.

”Mi-a plăcut foarte mult de I.C. Brătianu, nu de Ionel I.C. Brătianu, de I.C. Brătianu, primul Brătianu. Mi-a plăcut foarte mult că omul a făcut foarte multe lucruri pentru România modernă. El a fost un mic boieraş, şi-a vândut la un moment dat casa de la Florica, ca să facă politică şi să construiască România. A făcut foarte multe sacrificii (…). Are şi o statuie acum pe faleză în Galaţi. E chiar o poveste impresionantă cu statuia respectivă. Gheorghe Gheorghiu-Dej în anul 1947 a dat-o jos, după aia a fost ţinută într-un grajd. Stau aşa şi dacă aş face o paralelă între I.C. Brătianu şi valorile liberale, fizic, Brătianu în 1992 a fost pus înapoi pe soclu, dar ideile liberale în judeţul Galaţi încă se află în grajdul Primăriei”, afirmă Moroşanu.

 

Candidatul PNL la Consiliul Judeţean Galaţi prezintă proiectul pe care vrea să-l pună în aplicare: ”Este vorba de înfiinţarea de câte un club sportiv şcolar în fiecare comună din judeţul Galaţi, dar fiecare comună va avea specificul ei sportiv (…). În momentul când se înfiinţează aceste cluburi sportive şcolare, vor fi finanţate de către Consiliul Judeţean, deci clar că va fi un buget anual pentru chestia asa. Sportivii care vor câştiga medalii de aur la nivel naţional vor avea şi un fel de bursă (…). Ideea mea este că vreau să investim în copii, copiii sunt cei mai importanţi”.

Întrebat dacă nu se simte folosit ca vector de imagine, Cătălin Moroşanu a răspuns: ”Clar că sunt şi un vector de imagine, dar eu îmi asum chestiile astea. Automat, voi încerca să atrag cât de multe voturi pot pentru organizaţia PNL Galaţi”.

Lasă un răspuns

RSS
Follow by Email