A început număratoarea inversă pentru concurenții Eurovision România. Duminică, vom afla cine va reprezenta țara noastră pe scena din Tel Aviv. În premieră, câștigătorul Selecției Naționale va fi decis de un juriu internațional și de telespectatori.

Din juriu fac parte artiști, jurnaliști specializați în fenomenul Eurovision și un cunoscut producător din România.

Publicul va fi al șaptelea jurat în finala Selecției Naționale.

Unul dintre organizatorii Eurovision 2019 va fi în juriul finalei naționale de la București. Tali Eshkoli, se ocupă de evenimentele și programele speciale de la TelAviv.

Alături de ea, duminică, la masa juraților vor sta: Emmelie de Forest, laureată a ediției din 2013, Deban Aderemi și William Lee Adams, jurnaliști și influenceri consacrați în fenomenul Eurovision, Şerban Cazan și celebrul artist moldovean Alex Calancea.

Ei vor da note concurenților în finala Selecției Naționale.

Publicul este al șaptelea jurat din finala Selecției Naționale. Adică televotul va avea ponderea votului unui membru al juriului.

Finala Selecției Naționale va avea loc la Sala Polivalentă din București. La finalul show-ului vom afla cine își va împlini visul de a reprezenta România pe scena din Tel Aviv. Doar 12 melodii au rămas în cursă.

Spectacolul va fi transmis în direct la TVR1, TVR HD, TVR i ți TVR Moldova, de la ora 20.30.

Lasă un răspuns