Proprietatea impresionantă, situată în Beverly Hills, uimește orice trecător. Însă când vine vorba să o cumpere cineva… ei bine, lucrurile nu sunt chiar atât de simple.

Casa, construită în stil colonial spaniol, nu e bântuită de duhuri rele, însă tot nu se apropie prea mulți oameni de ea. Scoasă la vânzare pentru prima dată în anul 2007, locuința a avut de atunci un preț astronomic: 165 de milioane de dolari.

Nu a cumpărat-o nimeni, însă prețul, în loc să scadă, a crescut. În 2016, casa era listată la prețul de 195 de milioane de dolari.

Azi, cine vrea să se cazeze în cele 20 de dormitoare și apartamente ale imobilului trebuie să plătească suma de 135 de milioane de dolari.

FOTO: mansionglobal.com

Proprietatea aparține avocatului și investitorului în imobiliare Leonard Ross, scrie masionglobal.com.

Acesta a renovat locuința la jumătatea anilor ‘90 sperând să-i sporească valoarea.

Pe lângă tencuieli și consolidări, impunătoarea casă are și o poveste de film. Proprietatea a servit drept platou de filmare pentru pelicula Nașul 1.  

Poate vă amintiți scena din film, când Vito Corleone îi face o ofertă de nerefuzat lui Jack Woltz, prin intermediul lui Tom Hagen, „il consigliere”. Fiindcă acesta refuză, se trezește dimineața, în pat, alături de capul calului său. Scena aceasta, dar nu numai, a fost filmată în locuința pe care azi nu o vrea nimeni. Vezi mai jos scena din Nașul!

Înainte de a fi cumpărată de Leonard Ross, casa a fost deținută de mogulul media William Randolph Hearst, după care a ajuns la actrița Marion Davies. Se pare că John F. Kennedy și soția lui, Jacqueline, au petrecut o parte din luna lor de miere aici.

FOTO: mansionglobal.com

Locuința se întinde pe 4.650 de metri pătrați și găzduiește, printre altele, un bazin olimpic, un teren de tenis, două săli de film, o zonă de petrecere cu o capacitate de 400 de persoane.

sursa: pro tv

Lasă un răspuns