Cântăreaţa Lisa Gentile, a patra femeie care îl acuză pe actorul Chris Noth de agresiune sexuală

 

Cântăreaţa country-pop Lisa Gentile este a patra femeie care îl acuză pe Chris Noth de agresiune sexuală şi a declarat că actorul cunoscut din „Sex and the City” a ameninţat-o că îi va distruge cariera dacă va vorbi vreodată despre cele întâmplate în 2002, relatează The Guardian.

Gentile a făcut dezvăluirea într-o conferinţă de presă, joi, la câteva zile după ce actorul a fost concediat din serialul „The Equalizer” (CBS).

Ea a povestit că Noth a sărutat-o cu forţa, pe când se aflau în apartamentul ei din New York, după ce se cunoscuseră în restaurantul Da Marino din Manhattan, unde o altă femeie a spus că a fost agresată de actor.

Lisa Gentile a spus că l-a cunoscut pe Noth în 1998, când amândoi frecventau localul. Într-o seară din 2002, el a condus-o acasă cu maşina şi a cerut să îi vadă apartamentul. Acolo, el a sărutat-o cu forţa şi i-a atins sânii.

Ziua următoare, a spus Gentile, actorul a sunat-o şi a ameninţat-o că dacă spune cuiva ce s-a întâmplat „îmi va distruge cariera”.

Înainte de conferinţa lui Gentile, două femei au declarat sub anonimat pentru The Hollywood Reporter într-un articol publicat săptămâna trecută că Noth le-a agresat în 2004, respectiv 2015. La scurt timp, o a treia femeie a declarat pentru The Daily Beast că a fost agresată sexual de el în 2010.

Noth, care a apărut şi în continuarea serialului „Sex and the City”, „And Just Like That”, a negat acuzaţiile făcute de primele două femei, numindu-le „categoric false”. El a spus că întâlnirile cu cele două şi relaţiile dintre ei au fost consimţite. Femeile, care nu şi-au dezvăluit identitatea, nu se cunoşteau şi au contactat THR separat.

La finalul săptămânii trecute, A3 Artists Agency a anunţat că nu îl va mai reprezenta pe actor, ca urmare a acuzaţiilor de agresiune sexuală care i-au fost aduse, iar societatea Peloton a renunţat la spoturile în care apărea Noth.

Lasă un răspuns

RSS
Follow by Email