Ca urmare a cererilor primite de la pasageri, Blue Air anunţă zboruri noi în luna iunie. Aceste zboruri acoperă 21 de destinaţii din 11 ţări spre şi dinspre care autorităţile au anunţat eliminarea restricţiilor de călătorie pe parcursul lunii iunie.

Până la reluarea, la începutul lunii iulie, a programului de zbor regulat, Blue Air operează zboruri la cerere, în conformitate cu cererea înregistrată pentru fiecare destinaţie şi restricţiile de mobilitate stabilite de autorităţi.

Ca urmare a volumului deosebit de mare de cereri de călătorie înregistrate în întreaga reţea de destinaţii, Blue Air a introdus şi a activat zboruri suplimentare în luna iunie, acoperind 21 de destinaţii din 11 ţări.

Zborurile active, disponibile pentru rezervare, sunt: De la/ spre Bucureşti Otopeni: Bruxelles, Copenhaga, Dublin, Florenţa, Koln, Larnaca, Hamburg, Helsinki, Malaga, Stuttgart, Valencia, Cluj Napoca, Iaşi. Din/ spre Bacău: Dublin, Londra Luton, Bruxelles, Torino. Din/ spre Cluj Napoca: Bucureşti Otopeni, Dublin. Din/ spre Sibiu: Stuttgart.

Pentru rezervarea acestor zboruri, pasagerii sunt îndemnaţi să acceseze secţiunea dedicată de pe site-ul Blue Air, Zboruri la Cerere, să identifice zborul dorit şi să urmeze paşii indicaţi pentru rezervarea online. Pentru zborurile la cerere, voucherele nu sunt acceptate ca formă de plată.

Pasagerii se pot informa cu privire la lista completă a zborurilor active, consultând în mod regulat această secţiune, ce este permanent actualizată. „Ne bucurăm să putem răspunde cererilor primite de la pasagerii noştri şi să reluam treptat zborurile.

După 10 săptămâni la sol şi în somaj tehnic, eu, alături de colegii mei piloţi şi însoţitori de zbor şi de întreaga echipă Blue Air, suntem entuziasmaţi să ne reluam treptat activitatea, chiar dacă la un nivel foarte scăzut. Vestea bună este că, în pofida reducerii semnificative a nivelului de activitate previzionat pentru acest an, saptămâna trecută, după îndelungi discuţii cu reprezentanţii salariaţilor şi cu acţonariatul, am reuşit să găsim împreună o formulă de colaborare care face posibilă păstrarea în echipa Blue Air a tuturor piloţilor şi a însoţitorilor de bord care işi doresc acest lucru. Le mulţumesc pe această cale tuturor pentru dragostea lor de zbor şi pentru ataşamentul faţă de companie şi pasageri”, spune Oana Petrescu, CEO Blue Air.

Măsurile de siguranţă luate de Blue Air Blue Air a implementat protocoale riguroase de siguranţă la bordul aeronavelor sale.

Din luna februarie, Blue Air a fost prima şi singura companie aviatică din România ale cărei aeronave au fost dezinfectate zilnic printr-un proces de nebulizare, folosind substanţe care sterilizează întregul spaţiu în care sunt distribuite. Acest proces modern de sterilizare şi dezinfectare va fi menţinut pe termen nelimitat.

În plus, aeronavele Blue Air sunt echipate cu filtre de aer HEPA, cu performanţe similare celor utilizate în sălile de operaţii ale spitalului, având o eficacitate de peste 99,97% în captarea virusurilor şi bacteriilor din aerul filtrat.

Niciun membru al echipajelor Blue Air nu a fost infectat cu noul coronavirus, în pofida faptului că în perioada stării de urgenţă, Blue Air a operat numeroase zboruri charter şi de repatriere, inclusiv în ţările din zona roşie.

Este absolut necesar ca pasagerii Blue Air să poarte măşti de protecţie pe toată durata călătoriei, să îşi dezinfecteze frecvent mâinile şi să evite deplasările în cabină.

Echipajele vor instrui pasagerii cu privire la măsurile de siguranţă pentru sănătate şi se vor asigura de respectarea acestora.

Înainte de a se prezenta la aeroport, pasagerii sunt încurajaţi să citească măsurile de protecţie şi prevenţie, care pot fi găsite în secţiunea dedicată de pe site-ul Blue Air.

Lasă un răspuns