Bucuresti, 10 martie, 2022 – Interesul crescut al publicului pentru concertul MALUMA, eveniment care va avea loc pe data de 8 aprilie 2022, a determinat organizatorii să suplimenteze cu 4.000 de bilete categoria General Admission, astfel, show-ul impresionant va fi mutat din Pavilionul Central în PAVILIONUL B2 al Romexpo.

MALUMA, unul dintre cei mai mari artişti ai momentului la nivel mondial, revine în concert la Bucureşti, în cadrul turneului „Papi Juancho Maluma World Tour”. Pentru acest mega-concert, biletele sunt puse în vânzare prin rețeaua Eventim și online pe www.eventim.ro, reţelele iabilet.ro și Entertix – www.entertix.ro.

 • https://www.eventim.ro/ro/bilete/maluma-bucuresti-romexpo-1267092/performance.html
 • https://www.iabilet.ro/bilete-concert-maluma-la-romexpo-papi-juancho-tour-70023/?utm_source=HpTopWeb
 • https://www.entertix.ro/evenimente/9837/maluma-8-aprilie-2022-romexpo-pavilion-central-a-bucuresti.html
Evenimentul este prezentat de Marcel Avram, East European Production și D&D East Entertainment.

Bilete se mai gasesc la urmatoarele categorii:

 • Diamond Circle – Normal Price – 691.00 lei;
 • General Admission – Normal Price – 292.00 lei;
 • VIP – Normal Price – 756.00 lei.
În 2018, în prima zi a festivalului EL CARRUSEL, fanii muzicii latino l-au văzut, în premieră în România, pe MALUMA, unul dintre cei mai apreciați artiști internationali ai momentului.

În vara anului 2020, în plină pandemie, MALUMA a editat al cincelea său disc – „Papi Juancho”, care nu a putut fi prezentat live. Cu toate acestea, începând cu luna septembrie 2021, Maluma a decis să pornească într-un turneu mondial de promovare a noului album, care se va încheia în vara acestui an.

Pe lângă seria surprize pe care artistul latino le va pregăti publicului român, arhitectura si conceptul noului turneu este despre legătura mult mai apropiată cu fanii iar scenă rotunda, pozitionata în inima salii, va crea o conexiune mult intensa de ambele parti, super-evenimentul fiind, în cele din urmă, de neuitat.

DESPRE MALUMA

Juan Luis Londoño Arias, cântăreţ, compozitor si actor, cunoscut drept MALUMA, este un artist Columbian in mare voga, care s-a remarcat în 2011 cu hit-ul „Farandulera” iar primul pas important l-a realizat un an mai tarziu cu primul sau album, numit „Magia”.

Marea consacrare s-a produs în 2015, prin cel de-al doilea material de studio, „Pretty Boy, Dirty Boy”, material placat cu 8 discuri de platină. De atunci, Maluma a ajuns unul dintre cei faimoși artiști latino, având colaborări cu Jennifer Lopez, Madonna, Shakira și Ricky Martin, printre mulți alții.

De asemenea, a fost nominalizat la MTV Europe Music Awards, în categoria „Best Latin America Central Act”, dar și la gala Latin Grammy Awards, pentru „Best New Artist”.

Ultimul său disc, „Papi Juancho”, care va fi prezentat în premieră în România, a fost deja placat cu șapte discuri de platină și a intrat în mai toate topurile de specialitate, inclusiv în celebrul Billboard 200.
Discografie MALUMA:

 • Magia (2012)
 • Pretty Boy, Dirty Boy (2015)
 • F.A.M.E. (2018)
 • 11:11 (2019)
 • Papi Juancho (2020)
 • Encanto (soundtrack) (2021)
 • Marry Me (movie soundtrack) (2022)
Pentru mai multe detalii vizitati: www.ddee.ro
Copyright © 2022 DDEE

Lasă un răspuns