Arnold Schwarzenegger, 71 de ani, a fost surprins recent în vizită în Austria, cu iubita lui, Heather Milligan, 43 de ani. Se vede bine marea diferenţă de vârstă dintre ei din cauza bărbii lui albe.

Actorul Arnold Schwarzenegger se află în vizită în Austria cu iubita sa, Heather Milligan. Starul merge în fiecare iarnă în ţara sa natală.

Arnold şi Heather au asistat duminica trecută la competiţa de schi alpin Super G Race la Hahnenkamm, în Kitzbuehel. “Terminatorul” a fost suprins ţinându-se de mână cu superba iubită mult mai tânără.

Schwarzenegger se iubeşte cu terapeuta Heather Milligan din 2015 şi se înţeleg încă foarte bine.

Actorul s-a despărţit de soţia sa, Maria Shriver (62 de ani), în 2011, după ce s-a aflat că a făcut un copil, numit Joseph Baena, cu menajera familiei, Mildred Baena.

Shriver a depus actele de despărţire, însă starul a blocat divorţul.

Arnold Schwarzenegger şi Maria Shriver nu au un contract prenupţial şi trebuie să împartă o avere estimată la 400 de milioane de dolari.

Ori de câte ori avocaţii celor două părţi s-au întâlnit pentru a soluţiona cazul, Arnold a tergiversat făcând ca partajul să fie imposibil de făcut.

Deşi are o relaţie de peste trei ani cu Heather Milligan, actorul susţine că regretă enorm despărţirea de Shriver şi spune că regretă faptul că a înşelat-o cu menajera familiei. Arnold Schwarzenegger şi-a dus iubita tinerică în vizită în Austria.

Lasă un răspuns