A 11-a editie Summer Well se anunta a fi una legendara! Festivalul capata o noua dimensiune care va imbina muzica, tehnologia, arta si multe altele pentru a crea un univers de experiente noi. Pastram lucrurile care sunt emblematice pentru festival: perioada si locatia. Summer Well 2022 va avea loc in al doilea weekend din august, 12-14 august, la Domeniul Stirbey din Buftea.

Desi nu vrem sa stricam surpriza, putem sa dam cateva indicii despre viitoarea editie de festival: multe scene, un line-up surprinzator, o scena hip-hop mai mare si after party-uri cu nume mari ale muzicii electronice, toate continunand misiunea noastra, inceputa in 2011, de a prezenta publicului din Romania cei mai relevanti artisti ai momentului.

Mai important, cea mai ceruta trupa vine in sfarsit la Summer Well! Arctic Monkeys sunt prima surpriza din line-up. Una dintre cele mai mari trupe britanice, cu peste 9 miliarde de stream-uri, vine pentru prima data in Romania in vara viitoare. Muzica si energia lor vor invada festivalul, iar show-ul lor va intra cu siguranta in istoria noastra. 

“Facem in fiecare an eforturi sa aducem in premiera artisti importanti pe scenele festivalului. Faptul ca Arctic Monkeys vor canta anul viitor la Summer Well reprezinta un eveniment muzical major al verii viitoare si raspunsul la cerintele venite de-a lungul anilor din partea publicului nostru. In orice sondaj pe care l-am facut in ultimii ani, Arctic Monkeys au fost mereu artistii de pe primul loc in topul preferintelor”, declara John Varbiu, unul dintre organizatorii Summer Well. 

Pentru ca siguranta participantilor este o prioritate, ne asiguram ca luam toate masurile necesare in contextul pandemiei. Festivalul va respecta toate deciziile autoritatilor din perioada respectiva. Premisa detinerii unui certificat verde pentru a putea participa, trebuie luata in calcul.

Abonamentele pot fi achizitionate de pe summerwell.ro, la pretul de 375 Lei + taxe de booking pentru o perioada limitata. 

Despre Summer Well:

Summer Well este un festival Orange. Mai mult decat un festival de muzica, Summer Well este o intreaga experienta care are loc in fiecare an in al doilea weekend din august, intr-o locatie unica ce ne este casa inca de la inceput, Domeniul Stirbey din Buftea. 

Despre Arctic Monkeys:

Trupa Arctic Monkeys este formata din Alex Turner, Jamie Cook, Nick O’Malley și Matt Helders. Trupa a luat nastere în High Green, Sheffield in 2002 si dupa 6 albume de studio si un album live lansat in 2018 si-a consolidat pozitia ca fiind una dintre cele mai de succes trupe britanice din ultimul timp. Au castigat premiul pentru Cea Mai Buna Trupa Britanica si Cel Mai Bun Album Britanic de 3 ori. Au 7 premii castigate la Brit Awards din 9 nominalizari de la debutul lor in 2006. Alte reusite includ premiul Ivor Novello, un premiu Mercury Music, 20 de premii NME, 5 premii Q si 3 nominalizari la Grammy.

Cu vanzari de peste 25 de milioane de albume si avand peste 30 de milioane de fani, muzica lor a fost ascultata pe platformele de streaming de peste 9 miliarde de ori, o medie de 6.5 milioane de ascultari pe zi. Doar single-ul lor legendar ”Do I Wanna Know” a fost ascultat de 1 miliard de ori.

Pentru mai multe informatii, vizitati:

www.summerwell.ro 

www.tiktok.com/@summerwellfestival 

www.instagram.com/summer_well_festival 

https://www.facebook.com/SummerWellFestival/

Lasă un răspuns