Anne Hathaway a încheiat o înţelegere cu Warner Bros. pentru a interpreta rolul Grand High Witch în adaptarea „The Witches”, de Robert Zemeckis, potrivit Variety. 

Hathaway va prelua rolul interpretat de Anjelica Houston în filmul original din 1990.

Bazat pe romanul din 1973, filmul urmăreşte şapte ani din viaţa unui băiat care trebuie să se lupte cu vrăjitoare. 

Warner Bros. a adaptat cartea din 1990, dar surse apropiate proiectului spun că versiunea lui Zemeckis va fi fidelă cărţii, în timp ce interpretarea lui Houston a fost una liberă. 

Zemeckis va scrie şi scenariul şi va produce împreună cu colaboratorul Jack Rapke, Alfonso Cuaron şi Guillermo del Toro.

Actriţa americană a devenit cunoscută pe plan internaţional cu rolul interpretat în filmul ”Prinţesa Îndărătnică/ Princess Diary” (2001) şi continuarea acestei comedii romantice, lansată pe marile ecrane în 2004.

S-a remarcat apoi în roluri dramatice, precum cele din ”Experienţe extreme/ Havoc” (2005) şi ”Brokeback Mountain – O iubire secretă” (2005), însă a revenit la comediile romantice, jucând în ”Diavolul se îmbracă de la Prada/ The Devil Wears Prada” (2006), ”Jane/ Becoming Jane” (2007) şi ”Dragoste şi alte dependenţe/ Love and Other Drugs” (2010). 

A impresionat cu rolul atipic din ”Rachel se mărită/ Rachel Getting Married” (2008), pentru care a fost nominalizată la Oscar şi la Globul de Aur, şi s-a revanşat în 2013, câştigând ambele trofee, cu rolul din ”Mizerabilii/ Les Misérables”. A făcut alte roluri importante în filme precum ”Alice în Ţara Minunilor/ Alice in Wonderland”, ”Cavalerul negru: Legenda renaşte/ The Dark Knight Rises” şi ”Interstellar: Călătorind prin univers”. 

Hathaway filmează în prezent „DuPont”. Ea va lansa în curând thrillerul „Serenity” şi comedia “The Hustle”. Recent, a încheiat producţia dramei „The Last Thing He Wanted” pentru Netflix. 

viewscnt

Lasă un răspuns