Marţi şi miercuri seară, 16 șu 17 iulie, Arenele Romane din Bucureşti au fost arhipline, căci proiectul „La Bairam” a reunit trupe care au scris istorie în anii ’90. Pe scenă au răsunat hiturile de la André, L.A., N&D, 3rei Sud Est, Body&Soul, Akcent, Class şi AXXA. Din păcate, concertul fetelor de la André a fost presărat cu mici incidente pe care fanii le-au trecut cu vederea.

Seara de marţi i-a adus pe aceeaşi scenă pe cei din trupa Varză, veniţi în pijamele şi pe cei de la Body&Soul, dar şi trupa L.A. care s-a dovedit revelaţia serii. Deşi au cântat doar trei piese şi au ieşit la un bis, Liviu Vârciu şi Adrian Zainea, care a fost sărbătorit pe scenă, au ridicat sala în picioare. Au urmat băieţii de la 3rei Sud Est care au cântat piesele lor, dar şi ale altor trupe. Au urmat fetele de la André, Andreea Bălan (35 de ani)  şi Andreea Antonescu (36 de ani). Ele au susţinut primul concert împreună de la revenirea trupei André. Din păcate, Andreea Antonescu a avut parte numai de ghinioane, căci încă de la prima piesă nu i-a funcţionat micofonul, iar la un moment dat, nu i s-a mai închis fermoarul de la costum.

Liviu Vârciu și colegii din trupa L.A. au cântat doar trei piese și un bis

 

Din păcate, fiind foarte târziu, când ele au urcat pe scenă, lumea începuse deja să se îndrepte spre ieşire. Fanii adevăraţi André au rămas să asculte hituri precum „Lasă-mă, papa, la mare”, „La întâlnire”,   „Prima iubire”, „Caravanele”, „Noapte de vis” şi „Liberă la mare”. Fetele şi dansatorii au avut la fiecare melodie coregrafii diferite şi „Andrelele” au schimbat numeroase ţinute în timpul spectacolului. La finalul concertului, Andreea Bălan şi Andreea Antonescu au avut parte de o mare surpriză din partea casei de discuri Cat Music.

În urma recordului de 1,5 miloane de albume André vândute, cele două soliste au fost desemnate „Reginele Muzicii Dance din România”. Surpriza celei de a doua seri a fost că Delia nu a urcat pe scena de la Arenele Romane. Nick a cântat în trupa N&D împreună cu Dya, alături de care a mai concertat pe mai multe scene din ţară. Însă fanii s-au bucurat şi de această formulă, au ascultat refrenele vechi şi au cântat odată cu artiştii.

sursa:click

Lasă un răspuns