AllTimeClubbing w. DEBORAH DE LUCA | 17 MAI 2019, 22:00 @ ROMEXPO, Bucureşti

Deborah De Luca, o italiancă vegetariană , născută în Scampia, un cartier de la periferia orașului Napoli, în 1980, și-a început cariera în lumea muzicii, nu fără a-și ridica manecile, lucrand mai întâi ca chelneriță și mai târziu ca dansatoare câțiva ani.

După ce s-a mutat în nordul Italiei pentru învățământul obligatoriu, a început o călătorie în lumea modei, studiind pentru a deveni designer de modă, dar a avut timp să înțeleagă că drumul ei era într-o direcție complet diferită, entuziasmul pentru viața de noapte în cluburi i-a dat un motiv temeinic pentru a începe o călătorie care astăzi reprezinta o linie de profesioniști care o respectă, în primul rând pentru talentul ei.

Aceasta s-a întors în orașul natal, unde l-a întâlnit pe producătorul și DJ-ul Giuseppe Cennamo,

Alături de Giuseppe Cennamo, aceasta învață sunetul muzicii electronice, conturându-și stilul pe techno și groove. Talentul a fost mână în mână cu ambiția, astfel Deborah de Luca își deschide propriul label în anul 2013 numit Sola_mente Records, colaborând cu DJ Simi și Giorgio Rusconi.

Trackuri lansate:  Magdalena, de pe EP-ul Nina; On My Skin, Afritech (în colaborare cu Cris Celiz), Joseph (fahrenheit music), Sleeping Without You, Rummor, Other Space, Slice of Ass și Six Months. 

Fiind apreciată de diverși artiști precum Magda, DJ Ralf, Someone Else și Layo & Buswaka, napoletana frumoasă a ajuns peste granițele Italiei și a cucerit țări precum Indonezia, Rusia, Portugalia, Grecia, Franța, Elveția, Germania, Spania, Maroc, Slovenia, Turcia, Malaezia și multe altele, dar de pe listă nu lipsește România.

Aceasta a fost pentru prima dată în România pe 26 Septembrie 2014 la Casa Presei Libere din București, un eveniment organizat de aceeași omuleți de la Alltimeclubbing. Îndrăgostită până peste cap de publicul român, Deborah de Luca a lansat în decembrie 2014 un mix numit Hello Bucharest. 

„Trăiesc prin muzică, este rațiunea mea de a fi”, a declarat cândva Deborah și cu toții simțim motto-ul ei, pentru că ea se inspiră din toate sunetele ce o înconjoară, de la taxi, până la hotel, televizor sau muzica clasică.

Biletele VIP presupun accesul la zona de mese și bar special amenajate pentru acest spațiu.
✔ Rezervări mese: Cosmin – +40 722 776 754
▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲
Locație: TBA
▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲
✔ Accesul la eveniment se face începând cu ora 22:00
✔ Accesul persoanelor sub 18 ani este strict interzis.
✔ Ieșirea din locație nu este permisa pana la ora 01:00, în caz contrar trebuie sa plătiții din nou contravaloarea biletului de intrare.
✔ Pentru acreditari de presa va rugam contactați: contact@alltimeclubbing.com
✔ Pentru parteneriate media și sponsorizări: contact@alltimeclubbing.com
▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲
✔Online:
Facebook: https://www.facebook.com/AllTimeClubbing/
Instagram: https://www.instagram.com/alltimeclubbing/

Lasă un răspuns