Acesta va fi primul rol permanent al lui Pacino într-o producţie de televiziune.

Pacino a mai jucat în miniseriile „Angels in America” şi „The Godfather Saga” şi în ultimii ani a colaborat cu HBO pentru filme ca „You Don’t Know Jack”, „Phil Spector” şi „Paterno”.

„The Hunt” umăreşte o bandă de vânători de nazişti care trăieşte în New York, în 1977. Membrii ei au descoperit că sute de oficiali nazişti trăiesc acolo şi pun la cale crearea în Statele Unite a unui Al Patrulea Reich.

Amazon, care a anunţat că în rol principal va fi Logan Lerman, a comandat un prim sezon de 10 episoade.

„The Hunt” este bazat pe o idee originală, pornind de la evenimente reale, şi creat de David Weil, care va scrie scenariul şi va fi producător executiv. Nikki Toscano va fi, de asemenea, producător executiv, dar şi showrunner.

Cineastul Jordan Peele va fi producător executiv prin Monkeypaw Productions împreună cu Win Rosenfeld. Tom Lesinski şi Jenna Santoianni de la Sonar Entertainment vor fi producători executivi. 

Născut pe 25 aprilie 1940, la New York, Al Pacino este actor de teatru şi film şi regizor. A impresionat publicul şi critica de specialitate cu roluri în filme ca cele din trilogia „Naşul/ The Godfather”, „Serpico” (1973), „După amiază de câine/ Dog Day Afternoon” (1975), „Dreptate pentru toţi/ … and justice for all” (1979), „Scarface” (1983), „Când dragostea ucide/ Sea of Love” (1989) şi „Parfum de femeie/ Scent of a woman” (1992), pentru care a primit şi singurul său Oscar. La premiile Academiei Americane de Film a mai fost nominalizat de şapte ori. Al Pacino a primit 4 Globuri de Aur, 2 premii Emmy şi 1 premiu BAFTA.

Cel mai recent proiect cinematografic al său este „Once Upon a Time in Hollywood” al lui Quentin Tarantino.

Lasă un răspuns