Avea doar 23 de ani cand a primit rolul lui Naomi Lapaglia, sotia lui Leonardo DiCaprio din „The Wolf of Wall Street”, si a impresionat atat prin talent, cat si prin atuurile fizice.

Frumusetea naturala a lui Margot Robbie n-a trecut deloc neobservata in filmul de Oscar, unde apare goala si are parte de scene incendiare cu DiCaprio.

Dar nu i-a fost deloc usor sa accepte propunerea regizorului Martin Scorsese de a renunta la haine.

Blonda a recunoscut ca si-a mintit familia despre cat de mult apare goala in pelicula.

„Nuditatea a fost de la inceput o problema pentru familia mea. A trebuit sa mint, le-am zis ca nu exista astfel de scene si orice ar citi, sa nu creada ce spun tabloidele.

Apoi, mi-am dat seama ca vor dori sa vada si ei filmul si atunci ce le spun despre acele scene?

Am nascocit o poveste si le-am zis ca au folosit CGI si au suprapus capul meu pe corpul altei persoane. Ei nu au nici o treaba cu tehnologia, asa ca m-au crezut imediat”, a spus ea pentru Hollywood Reporter.

In ciuda meritelor, presa din SUA a comentat cateva dintre scenele in care si-a etalat calitatile fizice, una dintre acestea fiind secventa in care Margot il impinge cu piciorul pe partenerul sau.

S-a scris ca editorii de montaj au folosit tehnologia digitala pentru a ii face picioarele mai lungi si mai subtiri.

In apararea sa, actrita spunea atunci ca este impotriva stereotipurilor de fete perfecte care apar in filme si la televizor.

De asemenea, ea a declarat ca producatorii erau hotarati sa-i accentueze si culoarea ochilor prin tehnica digitala, insa au renuntat atunci cand si-au dat seama ca pigmentul albastru al sau este suficient de puternic pentru a crea contrastul necesar.

  • Etichete:

Lasă un răspuns