Actorul Adam Brown, cunoscut din filme ca „The Hobbit” şi „Piraţii din Caraibe”, este invitat la cea de-a şaptea ediţie a East European Comic Con, care va avea loc în perioada 24 – 26 mai la Bucureşti. 

Adam Brown a debutat pe marile ecrane odată cu trilogia „The Hobbit”, regizată de Peter Jackson. În prequel-ul „Lord of the Rings”, actorul îl interpretează pe dwarf-ul Ori, unul dintre cei 12 companioni ai lui Thorin şi Bilbo Baggings în aventura lor spre muntele Erebor.

Brown a apărut şi în cel mai recent film din franciza „Piraţii din Caraibe”, „Răzbunarea lui Salazar/ Dead Men Tell No Tales”, unde a jucat rolul Cremble, membru al echipajului de pe Dying Gull, care îi însoţeşte pe Jack Sparrow în căutarea tridentului lui Poseidon.

În afara acestor producţii, Brown a mai făcut parte, între altele, din distribuţia serialului „The End of the F*****g World” (Netflix) şi şi-a împrumutat vocea pentru „The Emoji Movie”.

La evenimentul de la Romexpo, fanii serialelor şi filmelor, ai jocurilor video şi concursurilor cosplay se vor putea întâlni cu şase actori de la Hollywood, primul dintre ei care a fost anunţat fiind Robert Picardo, care a ajucat în „Stargate” şi „Star Trek Voyager”.

Precedenta ediţie a EECC i-a avut invitaţi pe Daniel Gillies („The Originals”), Andrew Scott („Sherlock”), Jim Beaver („Supernatural”), Chris Rankin („Harry Potter”), Staz Nair şi Gethin Anthony („Game of Thrones”), ilustratorii David Lloyd (co-creator V for Vendetta), Maya şi Yehuda Devir şi Guillermo Ortego. De asemenea, cei 48.000 de vizitatori s-au bucurat de oferte bogate din partea expozanţilor, de jocuri noi şi echipamente IT de ultimă generaţie, dar şi de o zonă relaxantă de boardgames, au testat şi jocuri pe bază de Virtual Reality, s-au fotografiat pe Tronul de Fier şi au reuşit să treacă Dincolo de Zid în singurul Escape Room mobil din Europa cu tematica „Game of Thrones”.

Abonamentele de tip early bird pentru 3 zile sunt disponibile online, la preţul de 75 de lei, pe comic-con.ro, şi în magazinele Cărtureşti (via Myticket/ Entertix).

Lasă un răspuns