Adriana Trandafir, care participă la show-ul „Te cunosc de undeva”, este infectată cu coronavirus.

Asupra actriței existau suspiciuni și surse medicale au declarat, în exclusivitate pentru GÂNDUL.RO, că testele au confirmat infectarea cu virusul COVID-19.

Actrița Adriana Trandafir se alătură astfel numelor grele din showbiz, precum Marcel Pavel, Ozana Barabancea și Andrei Ștefănescu, diagnosticați cu coronavirus.

Marcel Pavel recunoaște că are CORONAVIRUS: „Cât să fii de câine… V-ați permis să scrieți numai răutăți” / Manipulările lui Ion Cristoiu, demontate chiar de artist!

Marcel Pavel a recunoscut pe Facebook că a fost diagnosticat de două ori pozitiv cu noul coronavirus! Informația privind spitalizarea cântărețului care a făcut obiectul unor manipulări și teorii ale conspirației orchestrate de Cozmin Gușă și Ion Cristoiu. În timp ce politicianul vorbește despre „o operațiune Klausilă&Lucovid&Compania”, gazetarul face referiri tendențioase, într-un clip pe YouTube. Confirmarea oferită chiar de artist, cu privire la diagnosticul său de COVID-19, desființează categoric insinuările lui Cozmin Gușă și Ion Cristoiu!

Ozana Barabancea, infectată cu noul coronavirus?! ”A intrat în contact cu Marcel Pavel și se află deja la spital!”

Potrivit unor surse medicale, cunoscuta ”jurată” de la Antena 1, Ozanba Barabancea, a fost internată, după ce teste de ultimă oră au arătat că este infectată și ea cu virusul Covid-19.

Adriana Trandafir, admirată pentru veselia pe care o împrăștie în jur. Ce personaje a jucat la „Te cunosc de undeva”

Printre personajele minunate interpretate de Adriana Trandafir în cadrul show-ului de mare audiență „Te cunosc de undeva” se numără Edith Piaf, Tanya, Mariana Nicolesco și Gina Lollobrigida.

Adriana Trandafir, născută pe 26 aprilie 1956 într-o comună de lângă Piteşti este numită Rudotel, pentru veselia pe care o împrăştie în jur şi felul ei optimist de a aborda problemele, oricât de complicate ar fi ele.

Deţinătoarea a numeroase premii: Premiul Uniter 2004 pentru Cea mai bună actriţă într-un rol secundar pentru rolul Mama din spectacolul „De ce fierbe copilul în mămăligă”; Premiul pentru cea mai bună actriţă de comedie în 2002 la Festivalul de Teatru de la Galaţi pentru rolul Roşe Quimet din spectacolul „Cumetrele”;

Premiul pentru cea mai bună actriţă de comedie în 2000 la Festivalul de Teatru de la Galaţi pentru rolul Ana din spectacolul „Stele în lumina dimineţii”; Marele Premiu de interpretare la Festivalul de Teatru Contemporan, Brăila pentru rolul Maria Tanase în ” Pasărea măiastră – Maria Tanase în 1988, 1989, 1990, 1996. Marele Premiu la Gală Recitalurilor actoriceşti, Bacău 1995; Premiul de Interpretare la Festivalul Naţional Studenţesc de Teatru 1979; Cel mai bun spectacol şi Premiul pentru regie la Festivalul de Teatru Shakespeare de la Durham / Anglia pentru spectacolul „romeo şi Julieta” / 1978.

Este preşedinta a Fundaţiei Maria Tănase, având un talent muzical extraordinar, scrie cinemagia.ro.

 

sursa: gandul

Lasă un răspuns