Mama a trei copii a reușit să adune 12.000 de dolari într-un singur an și să se ducă cu toată familia într-o excursie la Disneyland, strângând bani din gunoaie. Femeia și-a făcut un job din a căuta în tomberoane, iar obiectele găsite acolo le-a adus acasă și le-a folosit, ori le-a vândut. 

Julie Rodriguez, de 37 de ani, din statul american Utah, s-a obișnuit ca în familie să păstreze cât mai mult obiecte și să recicleze aproape totul, din grijă față de mediu.

În ultimii zece ani, familia a recuperat numeroase obiecte de la gunoi iar asta a devenit o sursă serioasă de venit pentru ei.

Au reușit să facă rost în acest mod de zeci de mii de dolari, iar în 2018, Julie, soțul ei și cei trei copii au mers într-o excursie la Disneyland în California, în Wyoming și Seattle, totul cu banii strânși din gunoaiele din cartier.

Julie spune că familia sa este fericită că poate să refolosească obiecte de tot felul, precum haine, încălțăminte, așternuturi, pături, mâncare, produse de curățat, mobilă sau decorațiuni. 

În 2018, au obținut aproximativ 12.000 de dolari, folosind metoda „scufundării în tomberoane” „Avem un singur salariu în casă, care ne plătește facturile și ipoteca.

Soțul meu are un job fulltime” a spus femeia. „Banii pe care îi economism prin căutatul în gunoaie, găsind obiectele de care avem nevoie și pentru care nu trebuie să plătim, ne relaxează bugetul familiei și asigură un surplus pe care îl putem folosi în vacanțe.

Mai mult decât atât, vindem o mare parte din bunurile găsite la gunoi, care reprezintă sursă serioasă de venit” a mai spus Julie. 

Lasă un răspuns