Un nou capitol din frumoasa poveste Untold a ajuns la final luni dimineață, mult după răsăritul soarelui.

Publicul neobosit nu s-a lăsat dus acasă atâta timp cât DJ-ul îndrăgostit de România, Armin van Buuren, a făcut spectacol pe scenă, așa cum ne-a obișnuit deja. Olandezul a mixat pe scena festivalului mai mult de 7 pre, până după ora 9:00.

S-a dansat ore în șir şi s-au scris amintiri frumoase, care vor fi păstrate vii până anul viitor, când petrecăreţii o vor lua din nou de la capăt.

Unul dintre cei mai aşteptaţi artişti a apărut pe scenă după miezul nopţii. Odată ajuns în fața zecilor de mii de fani, DJ-ul olandez Armin van Buuren s-a dezlănţuit, iar publicul nu a contenit să-l aplaude.

Cu o energie greu de descris în cuvinte, Armin i-a cucerit şi unit pe toţi cei prezenţi.

Artistul, obişnuit deja cu publicul de la Untold, recunoaşte că şi în acest an a avut parte de o experienţă minunată.

Armin van Buuren: “Mă simt minunat să fiu din nou aici, iubesc ţara asta, îmi place că pot să îmi prezint muzica în felul meu. Toată lumea mă întreabă cât de mult voi fi pe scenă? Şi că se pariază pe asta. Nu lungesc doar de dragul de a lungi, depinde dacă atmosfera e bună și mulţimea e încântată.”

 

Şi cei de la Black Eyed Peas au scris istorie în ultima noapte a festivalului.

Au urcat pe scenă şi au făcut publicul venit din toată lumea să vibreze pe muzica lor.

Parcă neobosiţi, fanii au cântat într-un glas melodiile preferate.

Iar energia transmisă de oameni i-a uimit pe artişti.

Black Eyed Peas: “A trecut ceva timp de când nu am mai fost la un show de aşa anvergură. Motiv pentru care vă mulţumim şi îi apreciem enorm pe fanii noştri români. Sincer să fiu, înainte să ajungem aici am subestimat festivalul. Nu ne-am aşteptat să fie atât de gigant şi îmi cer scuze pentru asta.”

Spectacol au făcut şi DJ-ii Tujamo şi Fedde Le Grand.

DJ Tujamo: “Am mai spus-o şi o spun şi acum publicul de aici e cel mai minunat şi plin de energie. Şi nu exagerez deloc. E incredibil!”

Fedde Le Grand“Aici lumea chiar simte muzica şi o ştie. Cântă împreună cu tine şi acest lucru pentru mine e cel mai important.”

Peste 350.000 de tineri au scris împreună un nou capitol din povestea Untold, care, după patru zile şi patru nopţi de distracţie, a ajuns la final. Însă organizatorii promit că povestea va continua.

sursa: protv

Lasă un răspuns