Concert Lenny Kravitz la Cluj-Napoca

Lenny Kravitz revine în Romania, pentru un concert în premieră în Cluj-Napoca. Artistul a decis ca după întâlnirea din 2008 din Bucureşti, să ofere românilor o nouă seară de neuitat. Pentru prima oară pe o scenă din Transilvania, artistul vine la Cluj-Napoca pentru a promova noul său album, Raise Vibration. Pe data de 6 mai 2019, în Sala Polivalentădin Cluj-Napoca. Fanii vor asculta atât piesele noi ale artistului, dar şi hituri precum: „Are You Gonna Go My Way”, „If You Can’t Say No”, „I Belong To You”, „Fly Away” şi „American Woman”.

Concertul din Cluj-Napoca face parte din segmentul european al turneului mondial Raise Vibrationce va începe pe 26 aprilie 2019. Turneul cuprinde reprezentaţii în 16 ţări de pe continent, printre care Franţa, Germania, Belgia, Italia, Finlanda, Danemarca, Polonia, Slovenia, Bulgaria şi, bineinţeles, România.

Turneul promovează noul album Lenny Kravitz, lansat chiar pe 7 septembrie, Raise Vibration. Cel de-al 11-lea album al artistului subliniază sinergia mai multor genuri muzicale precum rock ‘n’ roll, funk, blues şi soul. Cu un sunet proaspăt, actual, tineresc şi îmbogăţit de cele trei decenii de muzică, Raise Vibration devine un moment de renaştere creativă şi reprezintă o realizare curajoasă, vie şi ingenioasă demnă de măiestria şi spiritul rebel ale lui Lenny Kravitz.

Una din piesele deja lansate de pe noul album, „It’s Enough”, s-a remarcat cauna din cele mai puternice compoziţii ale artistului, aceasta fiind o reflectare critică asupra problemelor cu care se confruntă omenirea la nivel global. Cel de-al doilea single, „Low”, porneşte cu un sunet funky peste care se adaugă trompete, corzi şi numeroase voci, unele inspirate de Michael Jackson.

Considerat unul dintre cei mai proemineţi muzicieni ai timpurilor noastre, Lenny Kravitz a depăşit barierele impuse de gen muzical, stil, rasă şi statut social pe parcursul celor 20 de ani de carieră muzicală. Scriitor, producător, vocalist şi virtuoz al numeroase instrumente muzicale, Lenny Kravitz a fost desemnat câştigător al Premiului Grammy pentru categoria „Best Male Rock Vocal Performance” 4 ani consecutivi, deţinând chiar recordul pentru categorie.  Pe lângă cele 10 albume ale sale care s-au vândut în mai mult de 38 de milioane de exemplare, artistul multitalentat a făcut trecerea şi către industria cinematografică, cu roluri în filme precum „The Hunger Games: Catching Fire”, „Precious” si „The Butler”. (R.N.L.)

Lenny K

BILETE: https://www.iabilet.ro/bilete-concert-lenny-kravitz-la-cluj-napoca-35907/?utm_source=HpTopWeb

Lasă un răspuns