Bilete pe www.iabilet.ro

 

Una dintre surprizele anuntate, este indragita cantareata SOFIA VICOVEANCA !

 

Pe 17 noiembrie, Sofia Vicoveanca, una dintre cele mai iubite interprete de muzică populară din România, ne va mangaia sufletele si auzul pe scena Salii Palatului.

Care este unul dintre cele mai importante momente din cariera dumneavoastră?

În anul 1988, am fost în Basarabia să cânt alături de lăutari. Am avut trei spectacole la Chişinău cu sala plină. Când m-am întors de acolo, bărbatul meu m-a întrebat cum a fost şi i-am răspuns că m-am întors bogată. Nu a înţeles ce vreau să spun, însă după ce a văzut caseta cu spectacolele a început să plângă şi mi-a spus că într-adevăr sunt bogată. Nu mai am caseta respectivă, pentru că mi-a luat-o Securitatea. Cred că a fost vârful de piramidă în munca mea. Am primit multă forţă şi încredere în mine.

Aţi primit mai multe premii de-a lungul timpului. Ce au însemnat acestea pentru dumneavoastră?

Distincţiile primite aparţin Bucovinei, pentru că acolo îmi este graiul, costumul şi cântecul. Toate premiile primite au însemnat muncă, responsabilitate pe mai departe. Important este ce faci mai departe după ce obţii aceste premii. Cele mai importante sunt aplauzele publicului, care spun să rămâi pe scenă, sau, în lipsa lor, nu ai ce căuta acolo. ( sursa: https://adevarul.ro/locale/suceava/interviu-solista-muzica-populara-sofia-vicoveanca-fac-58-ani-cantec-In-rest-nu-mauit-buletin-nu-mi-stric-ziua-1_599689565ab6550cb819294e/index.html )

 

Accesul in spatiul de spectacole se face pana la ora inceperii concertului si pe baza citirii codului de bare de pe biletul printat. Daca nu printati biletul, nu veti putea avea acces in sala de spectacol. Contravaloarea biletelor se returneza EXCLUSIV, numai in cazul amanarii sau anularii spectacolului. NU SE FAC EXCEPTII. Accesul nu este permis copiilor sub 7 ani. Copiii peste 7 ani platesc bilet intreg.

 

Pe 17 noiembrie, vestita emisiune se va transforma intr-un spectacol live pe scena Salii  Palatului, avand ca prezentator pe  IULIANA TUDOR :

“Best of O DATA-N VIATA”. Se serveşte LIVE LA SALA PALATULUI, cu participarea extarordinara: Nicolae Furdui Iancu, Mioara Velicu, Floarea Calota, Marcel Pavel, Monica Anghel, Nico, Paula Seling, Vlad Mirita, Matilda Pascal Cojocarita, Petrica Matu Stoian, Ionut Fulea, Alexandra Ungureanu, Aurelian Temisan, Ionut Ungureanu, Niculina Stoican, Sorin Francu, Cornelia si Lupu Rednic si invitati surpriza.
SPECTACOLUL e pigmentat de scenetele umoristice cu Floarea şi Gheorghe – actorii Maria Buză şi Marius Rizea, Sorin Francu şi, mai ales, de inimitabilele intervenţii ale Orchestrei „Lăutarii”, condusă de maestrul Nicolae Botgros.

Site-urile  autorizate sa vanda bilete pentru “Best of O DATA-N VIATA” din 17 NOIEMBRIE de la Sala Palatului sunt :

  1. RO
  2. RO
  3. RO
  4. RO
  5. si casa de bilete a Salii Palatului

Lasă un răspuns