Actorii Sandra Oh şi Andy Samberg vor fi gazdele galei de decernare a Globurilor de Aur 2019, care va avea loc pe 6 ianuarie la Los Angeles.

Gala este organizată de Asociaţia Presei Străine de la Hollywood (Hollywood Foreign Press Association), produsă de Dick Clark productions şi transmisă de NBC.

„Sandra şi Andy sunt alegeri perfecte pentru acest eveniment de talie mondială”, au transmis Paul Telegdy şi George Cheeks de la NBC Entertainment. „Ei aduc inteligenţă, farmec şi stil într-o încăpere cu cei mai buni din film şi televiziune”.

Ambii actori au fost premiaţi cu Globuri de Aur. Sandra Oh este cunoscută din filmul „Sideways” şi serialele „Anatomia lui Grey/ Grey’s Anatomy” (rolul secundar Christina i-a adus un Glob de Aur în 2006) şi „Killing Eve”.

Samberg şi-a început cariera la „Saturday Night Live”, în 2005, şi a rămas în echipa emisiunii NBC până în 2012. Pentru rolul din serialul „Brooklyn Nine-Nine” a primit un Glob de Aur în 2014.

Gala Globurilor de Aur, în ciuda audienţelor în scădere înregistrate în ultimii ani, rămâne unul dintre cele mai importante evenimente ale anului. Ceremonia din 2018, găzduită de Seth Meyers, a înregistrat 5 puncte de rating pe segmentul publicului comercial, persoane cu vârste cuprinse între 18 şi 49 de ani, şi a fost urmărită, în total, de 19 milioane de telespectatori.

Actorii Leslie Mann, Danai Gurira, Terry Crews şi Christian Slater vor anunţa joi, de la Los Angeles, nominalizările pentru gala Globurilor de Aur 2019.

Lasă un răspuns