Crowe nu e foarte activ pe retelele de socializare, asa ca fanii au fost incantati sa vada un videoclip cu vedeta lor preferata, pe reteaua de socializare Instagram. Incantarea s-a transformat rapid in ingrijorare, insa, pentru ca actorul s-a filmat in timp ce canta o melodie crestina si isi pieptana barba deasa.

Actorul n-a oferit nicio explicatie pentru video-ul bizar, in afara de de comentariul “Actorul se pregateste”. Fanii au inceput sa ghiceasca urmatorul rol al lui Crowe, insa nu au ezitat sa isi exprime si ingrijorarea, potrivit Daily Mail.

“Astept sa vad pentru ce e pregatirea. Dar trebuie sa recunosc ca e cam infricosator!” a scris un fan. Altii l-au laudat pe Crowe: “E putin cam infiorator dar m-ai convins, esti bun.”

Crowe se uita fix in camera in timp ce isi aranjeaza barba deasa si canta o melodia religioasa, In the Sweet By-and-By, cu o voce joasa, mai degraba potrivita pentru filmele thriller in care a jucat in ultima perioada.

Crowe urmeaza sa joace in adaptarea pentru marele ecran al romanului The True History of the Kelly Gang, ce prezinta povestea lui Ned Kelly, un proscris australian.

Vezi cum arata Russell Crowe in video-ul care i-a ingrijorat pe fani:

The actor prepares

A post shared by Russell Crowe (@russellcrowe) on

Lasă un răspuns