Paris Hilton, 37 de ani, a făcut senzaţie în noaptea de miercuri spre joi, în clubul bucureştean Nuba de pe malul lacului Herăstrău. Deşi s-a lăsat îndelung aşteptată de petrecăreţii din clubul de fiţe, Paris a incendiat atmosfera mixând ca un DJ profesionist de la 3.00 şi până după 5.00 dimineaţa. Puţini ştiu însă că purta pe deget o copie a inelului de două milioane de dolari.

Paris a aterizat miercuri, la 16.55 pe aeroportul Otopeni, s-a cazat la hotelul Hilton şi, târziu, după miezul nopţii şi-a făcut apariţia la clubul Nuba, care a fost arhiplin.

La sosire a fost întâmpinată de jurnalişti şi admiratori, şi-a făcut poze cu ei şi s-a enervat puţin când sandalele ei cu toc cui au „făcut cunoştinţă” cu noroiul din parc. A uitat repede când a dat de atmosfera fierbinte din club.

Americanca a pus muzică şi a dansat, iar iubitul a întreţinut atmosfera

Tinere sexy, sumar îmbrăcate, bărbaţi musculoşi cu tricouri mulate, şampanii pe toate mesele şi artificii din belşug au făcut-o să se ducă cu gândul direct în Ibiza, acolo unde se simte ca acasă.

Diva a stins vodca cu apă

A urcat la pupitru înconjurată de 6 bodyguarzi, de impresarul ei, dar şi de logodnicul Chris Zylka (33 de ani). În timp ce mixa melodiile, Paris dansa, fredona, poza şi dădea pe gât mai multe pahare de vodcă.

A ieşit din club la 6 dimineaţa, cam ameţită

Obişnuit cu clubul Amnesia din Ibiza şi discotecile de pe iahturi, Zylka a fumat ca un turc, chiar dacă legislaţia din România interzice acest lucru în cluburi.

La plecare s-a afişat într-o rochie vaporoasă şi sandale nude cu tocuri uriaşe

Pentru a fi sigură că nu rămâne fără preţiosul inel de logodnă în valoare de două milioane de dolari, cu diamante de 20 de carate, Paris şi-a făcut trei replici ale acestuia la 30 iunie, înainte să plece din SUA către Spania.

Odată cu ea au plecat şi cele şase trolere mari şi foarte grele

Cu o astfel de copie şi-a făcut apariţia şi la Bucureşti şi a avut grijă să-şi tragă mănuşa de pe mâna stângă astfel încât să se vadă de la distanţă că e o femeie logodită.

Tânăra aceasta a bătut recordul la decolteuri

De ce şi-a „clonat” inelul? În februarie 2010, Paris a fost ţinta unui jaf după ce o bandă de infractori a aflat din reality show-ul pe care diva îl avea la un post de televiziune american unde ţine cheia (sub preşul de la uşă) şi codul de dezarmare a alarmei.

Aproape goală, noroc cu sandalele

Banda i-a furat atunci bijuterii în valoare de 1,5 milioane de dolari şi câteva grame de cocaină. Paris şi-a dat seama că a fost jefuită după 2 luni, când presa a vuit că Orlando Bloom, Audrina Partridge, Rachel Bilson şi Lindsay Lohan au fost jefuiţi.

Mai mulată de atât nu se poate

Miercuri noapte, diva a mai purtat un ceas Paris Hilton Silver, de numai 100 de dolari, şi o rochie transparentă cu paiete cusute manual tot din colecţia proprie „Boohoo X Paris Hilton”.

Fetele din imagine i-au bulversat pe tineri

Deşi era întuneric beznă, dijeiţa a purtat ochelari de soare marca Paris Hilton Collection, de 42 de dolari. Ea a plecat de la club la răsărit şi a ajuns la hotel în jurul orei 7.00, după ce şi-a refăcut machiajul special pentru paparazzi care ar fi putut s-o aştepte la ieşire.

Dantelă sau voal, transparent să fie!

Pentru aproape patru ore de distracţie, diva care are o avere de 300 de milioane de dolari, ar fi primit aproximativ 100.000 de dolari, exact cât încasează pentru un spectacol în clubul Amnesia din Ibiza, Spania.

Dantelă sau voal, transparent să fie!

Fascinată de viaţa de noapte a românilor, Hilton s-a hotărât să revină în august la clubul Nuba Summer, din Mamaia, pentru a mixa din nou. Ea a părăsit România, ieri, după-amiază, tot de pe aeroportul Otopeni.

sursa: click.ro

Lasă un răspuns