Îndrăgitul actor Florin Piersic, prezent la un eveniment dedicat Centenarului, a transmis un mesaj României: „nu pot să îi transmit nimic, decât să îşi ia frâiele în mână, cei care conduc România.”

„României nu pot să îi transmit nimic, decât să îşi ia frâiele în mână, cei care conduc România. Eu doresc ca această ţară să fie ţara cea mai dulce, bună şi generoasă, mai plină de sentimentul că noi avem încredere în cei care ne conduc.

Nu văd aşa ceva, eu spun adevărul, eu iubesc România, la vârsta pe care o am, nu pot să spun minciuni, nu se mai potriveşte cu vârsta, cu ceea ce gândesc eu.

Doresc să fie bine în ţara asta, dar credeţi că voi mai prinde eu la vârsta asta o schimbare în care să simt că totul se face cu grija pentru om, pentru că aici este toată povestea?”, a susţinut actorul, după terminarea spectacolului, pentru Mediafax.

Florin Piersic a fost invitat special la evenimentul „Ajun de Centenar”, eveniment caritabil închinat elevilor basarabeni din Cluj-Napoca. Alături de îndrăgitul actor, au vorbit preşedintele Academiei Române, Ioan Aurel Pop şi profesorul Ioan Bocşa.

Lasă un răspuns