A fost cea de-a cincea ediţie a festivalului iMapp Bucharest, unul dintre cele mai mari concursuri de videomapping din lume, organizat de Primăria Capitalei și peste 60 de mii de oameni au urmărit sâmbătă seara, jocul de lumini. De pe Casa Poporului nu a lipsit însă și un mesaj anti-PSD.

Am decis să postez acest mesaj cu laserul pentru că ne-am săturat de PSD şi de atitudinea pe care acest partid o are faţă de cetăţenii acestei ţări. Nu le pasă de absolut nicio problemă de interes naţional. De exemplu, pesta procină au gestionat-o foarte prost, de aceea avem foarte multe focare. Una peste alta, stăm foarte prost ca ţară, nu avem servicii publice, nu avem spitale, iar ei sunt preocupaţi să-şi scape penalii„, a spus Dide, potrivit Mediafax.

Centrul de Creaţie, Artă şi Tradiţie al Municipiului Bucureşti a anunţat sâmbătă că va face plângere penală împotriva celor care vor instiga premeditat la tulburarea liniştii publice în timpul concursului internaţional de videomapping IMapp.

Două dintre cele zece echipe participante au fost premiate, iar publicul a fost pentru una dintre ele, decisiv.Tema din acest an a fost dedicată Centenarului Marii Uniri şi fiecare echipă a avut câte 3 minute să-şi prezinte creaţie. Artiștii din Olanda au cucerit juriul. Echipa din România, în schimb, a primit cele mai multe voturi din partea publicului.

Lasă un răspuns