,,Widows (Văduve)”2018

Atunci cand patru talhari inarmati sunt ucisi incercand sa desfasoare un jaf exploziv, vaduvele lor, avand in comun datoriile ramase in urma activitatilor criminale ale sotilor lor morti, isi iau soarta in propriile maini pentru a putea crea un viitor in conditiile impuse de ele.

Widows (Văduve) este un film polițist cu un casting de bază feminin. Filmul ne poartă în culisele gangurilor din Chicago. În urma unei ,, lovituri” ratate, patru gangsteri își pierd viața dar nu sunt absolviți de datoriile de onoare din lumea lor dură și revanșardă.

În agitatul Chicago al zilelor noastre, patru femei care nu au altceva în comun decât datoriile lăsate de soţii lor eliminaţi de rivali din lumea criminală, decid să nu-şi lase viitorul în mâinile altora.

Deci, ele sunt cele care preiau ștafeta de la decedații lor și acțiunea, suspansul au drum liber.

Regizat de Steven Rodney „Steve” Mcqueen  (n. 9 octombrie 1969) ,filmul este un thriller emoționant și modern , ticsit  de  corupție și crime ;iar unde sunt femei nu poate lipsi pasiunea.

Scriitoarea Gillian Flynn și cineastul Steve Mcqueen au scris împreună un  scenariu  bazat pe serialul de televiziune britanic cu titlu omonim .

Castingul este remarcabil :Viola Davis Cynthia Erivo Michelle Rodríguez Elizabeth Debicki Liam Neeson Colin Farrell Robert Duval.

 

ast-300x300

Lasă un răspuns