Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Expoziția Space Adventure București 2019

iulie 11, 2019 - iulie 12, 2019

🚀 Te invităm în perioada 06 iulie și 15 octombrie la Romexpo, la cea mai mare aventură spațială a vieții tale în cadrul expoziției Space Adventure, care a cucerit cinci țări deja.
Expoziția vine în România cu multe jocuri interactive si simulatoare. Bucură-te de istoria uluitoare a călătoriilor spațiale și de experiența sentimentului de a fi un astronaut!

⭐ Descoperă!
Poți cunoaște cele mai mari descoperiri ale omenirii într-o suprafață de peste 2.500 de metri pătrați, începând cu visătorii care și-au construit prima rachetă spațială, și prin secolul al XX-lea, când națiunile au încercat să exploreze granițele sistemului solar într-o cursă spațială spre Lună!

🛰 Explorează!
Aruncă o privire asupra colecțiilor uimitoare de sute de piese ale US Space and Rocket Center, folosite în misiunile speciale ale NASA, asupra rocilor de lună colectate în timpul descoperirilor și asupra copiile reale ale rachetelor și capsulelor spațiale!

🌒Trăiește!🌞
Dacă ai imaginat cum ar fi să te pui în pielea unui astronaut, avem o veste bună, pentru că poți testa abilitățile tale de astronaut în tabăra noastră de antrenament! Te descurci cu gravitația? Poți să duci la capăt o misiune spațială? Poți să conduci o navă spațială reală? Cu ajutorul jocurilor interactive VR poți afla cu ușurință!

👉Pentru bilete și informații suplimentare vizitează site-ul 

Te invităm în perioada 06 iulie și 15 octombrie la Romexpo, la cea mai mare aventură spațială a vieții tale în cadrul expoziției Space Adventure, care a cucerit cinci țări deja. Expoziția vine în România cu multe jocuri interactive si simulatoare. Bucură-te de istoria uluitoare a călătoriilor spațiale și de experiența sentimentului de a fi un astronaut!

Program de lucru:

Închis în zilele de luni și marți
Miercuri – Vineri: 10:00-19:30 (intrarea în zona de expoziție până la ora 18:00)
Sâmbătă – Duminică: 10:00–20:30 (intrarea în zona de expoziție până la ora 19:00)

Având în vedere interesul deosebit, îți recomandăm să cumperi biletul în avans prin intermediul sistemului de bilete. Bineînțeles, poți cumpăra bilete la fața locului, dar în acest caz nu este garantat că veți putea ajunge imediat la expoziție, deoarece Romexpo poate găzdui doar un anumit număr de vizitatori în același timp.

Bilete “Early Bird – Reducere de 20% din prețul indicat până pe 14 iulie!

Oferta EarlyBird este valabila doar pentru bilete cumpărate on-line pe pagina noastră de internet.

CUMPARA BILETE

Details

Start:
iulie 11, 2019
End:
iulie 12, 2019
Event Category:
Event Tags:

Venue

Romexpo
B-dul Marasti Nr. 65-67
Bucuresti, România
+ Google Map

Lasă un răspuns
RSS
Follow by Email