Loading Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Concert Roger Hodgson la Sala Radio, 2019

noiembrie 9, 2019

Roger Hodgson, celebrul compozitor și vocalist al grupului Supertramp, concertează în premieră în România, pe 9 noiembrie 2019 la Sala Radio din București.

  • Supertramp’s Roger Hodgson VIP Meet & Greet Upgrade – 513 lei
  • VIP – 490 lei
  • Categoria I – 390 lei
  • Supertramp’s Roger Hodgson VIP Soundcheck Upgrade – 383,40 lei
  • Categoria II – 290 lei
  • Categoria III – 190 lei

Însoțit de patru instrumentiști de valoare, Roger Hodgson continuă an de an să interpreteze toate hit-urile pe care le-a scris și pe care le-a înregistrat alături de Supertramp, plus melodii de pe albumele solo ale sale („Child of Vision”, „Hide in Your Shell”, „Sister Moonshine”, „Even in the Quietest Moment” și câteva piese favorite – „Only Because of You”, „Lovers in the Wind”, „Had a Dream” sau „In Jeopardy”), multe dintre acestea regăsindu-se pe ultimul său material discografica intitulat Classics Live”.

Charles Roger Pomfret Hodgson este un muzician englez, cântăreț și compozitor, cel mai bine cunoscut ca fost co-frontman și membru fondator al celebrului grup de rock progresiv Supertramp. Hodgson a compus și a cântat majoritatea hit-urilor, cum ar fi: „Dreamer”, „Give a Little Bit”, „Breakfast in America”, „Take the Long Way Home”, „The Logical Song” sau „It’s Raining Again”.

Hodgson a părăsit Supertramp în 1983 și s-a mutat cu familia departe de scena muzicală, adoptând un stil de viață mai aproape de natură și dorind foarte mult să-și vadă copiii pe măsură ce creșteau. Hodgson a reluat turneele abia în anul 2001. Hodgson scrie adesea despre subiecte spirituale și filosofice, iar versurile sale au fost descrise ca fiind personale și cu o semnificație aparte.

Please follow and like us:

Detalii

Data:
noiembrie 9, 2019
Eveniment Category:

Organizator

D&D East Entertainment
Telefon:
(+4) 021/ 222 09 94
Email:
contact@dd-east.com
Sit web:
https://ddee.ro/

Loc de întâlnire

sala radio
România + Harta Google

Lasă un răspuns
RSS
Follow by Email