Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Cedry2k, concert noul album – ”ȘCOALA VECHE”

decembrie 15, 2018

Cedry2k oferă o surpriză fanilor și celor care iubesc muzica rap! Astfel, cei care nu au reușit să ajungă la lansarea celui de-al 8-lea album solo semnat de artist, dar și cei care vor să se bucure din nou de acesta au șansa să îl vadă în concert la Club Quantic din București, sâmbătă, 15 decembrie 2018.

Despre eveniment, Cedry2k vorbește în versuri: ,,Genu’ de rap ce-ți demolează gândirea…. Genu’ de rap ce te fixează cu privirea, stimulează gândirea, penetreaz-adânc firea celor din voi ce doar simuleaza iubirea.”

Concertul va dura în jur de 3 – 4 ore iar Cedry2k îi are ca invitați pe Pietonu, atât ca DJ cât și ca MC, Sișu Tudor, Dragonu și alți artiști apropiați trupei Haarp Cord. Accesul în sală se va face de la ora 21.00, când DJ-ii vor încălzi platanele, concertul urmând a începe efectiv la ora 23.00 – 23.30. La intrare se vor găsi materiale audio, tricouri și hanorace cu artiștii trupei Haarp Cord, dar și alte materiale din colecția ,,Legende Vii”.

Prețul unui bilet este de 30 Lei.

Biletele pot fi achizitionate online de pe:

www.bilete.ro si din toate oficiile Postei Romane, in magazinele InMedio semnalizate Bilete.ro si in magazinele Germanos;

www.myticket.ro si din reteaua magazinelor DIVERTA, Libraria Mihai Eminescu, Magazinul Muzica si retelele afiliate Myticket;

www.eventim.ro si din reteaua Eventim (Magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Carturesti, Humanitas)

www.iabilet.ro și în rețeaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 lângă casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX – Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (în intervalul orar: 18:00-22:00), Hard Rock Cafe, Beraria H, Târgul Cărții (Pasajul Latin), Agențiile Perfect Tour, Magazinele Uman și în Stațiile de Plată SelfPay din toată țara.

 

 

Detalii

Dată:
decembrie 15, 2018
Categorie Eveniment:

Loc de desfășurare

Quantic
Soseaua Grozavesti 82
Bucuresti, România
+ Hartă Google
Vezi site-ul web Loc de desfășurare

Lasă un răspuns




RSS
Follow by Email