Emma Stone, protagonista din filmul „La La Land”, a dezvăluit accidental pe 1 octombrie că va apărea în videoclipul noului single al lui Paul McCartney, scrie The Hollywood Reporter.

Anunţul a fost făcut în timpul unei panel de Q&A la Child Mind Institute, la care Stone a vorbit despre lupta ei cu anxietatea, cu care s-a confruntat de la vârsta de 7 ani.

Înainte de a încheia sesiunea cu actriţa, moderatorul Dr. Harold S. Koplewicz a întrebat-o „ce urmează?”. Şi, înainte ca vedeta să răspundă, Koplewicz a adăugat, „în afară de un videoclip cu Paul McCartney”.

„Nu cred că trebuia să anunţi asta”, i-a replicat Stone.

Actriţa a mai spus că lucrează la un sequel „Zombieland”.

Casa de discuri Capitol Records a lansat cel de-al 18-lea album de studio al lui Paul McCartney, „Egypt Station”, pe 7 septembrie. Este primul album lansat de muzician din 2013. Greg Kurstin este producătorul discului. Albumul a fost vândut în 153.000 de unităţi în săptămâna încheiată pe 13 septembrie, potrivit cifrelor Nielsen Music. Muzicianul britanic a ajuns, pentru prima dată în 36 de ani, pe primul loc în Billboard 200 cu „Egypt Station”.

În ceea ce o priveşte pe Emma Stone, publicul o va vedea interpretând-o pe Abigail Masham, alături de Olivia Coleman şi Rachel Weisz în „The Favourite”.

Drama va intra în cinematografe din 23 noiembrie.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?