Hilary Duff și iubitul ei, cântărețul Matthew Koma, au devenit de curând părinții lui Banks Violet Bair.
Acum două săptămâni, Hilary Duff a născut o fetiță, pe care a numit-o Banks Violet Bair. Artista a intrat în rândul vedetelor care și-au mâncat placenta, alături de January Jones sau Kim Kardashian.

Hilary a dezvăluit că, după ce a născut natural acasă, și-a consumat placenta congelată, sub formă de smoothie. Artista de 31 de ani a dezvăluit de curând, în cadrul unei emisiuni, că și-a băut placenta și a fost ”delicioasă„.

”A fost cel mai delicios smoothie din viața mea”, a spus ea. ”Nu am mai băut un smoothie mai gustos de când aveam zece ani. A fost plin de calorii, cu suc și fructe și totul a avut un gust de vis”.

Deși la început a avut ezitări, Hilary Duff și-a explicat gestul prin teoriile conform cărora consumul placentei previne depresia post-partum și oprește sângerările de după naștere.

De când și-a băut placenta, Duff a mărturisit că se simte grozav. Cât despre fiul de șase ani al lui Duff, Luca Cruz, aceasta a fost interesat la început, dar după ce a aflat că organul temporar este în congelator, i-a spus mamei sale: ”Mi-aș dori să nu fi întrebat”.

Hilary Duff a născut acasă, ”pe cale naturală, fără medicamente”, în apă și a mărturisit că fiica ei a apărut pe lume după ”ce am împins de câteva ori”.

Foto: Instagram, Getty

Lasă un răspuns