O vizită la un târg de Crăciun este una dintre cele mai bune metode de a intra în atmosfera de sărbătoare. Vei găsi nu numai cadouri și decorații tradiționale și unice, ci și mâncăruri și festivități menite să trezească spiritul sărbătorilor de modă veche.

Iată câteva dintre cele mai frumoase târguri de Crăciun care se organizează în Regatul Unit.

Winter Wonderland, Hyde Park, Londra – 17 noiembrie – 1 ianuarie

Deși în Londra se desfășoară mai multe târguri de Crăciun, târgul Winter Wonderland din Hyde Park e obligatoriu de vizitat.

Pe lângă sutele de standuri unde se vând cadouri unice, la târg vei mai găsi cel mai mare patinoar în aer liber din Regatul Unit, evenimente muzicale live, un regat de gheață, o roată mare și alte atracții de carnaval, precum și reprezentații de circ în timpul zilei și seara.

European Christmas Market, Edinburgh – 19 noiembrie – 7 ianuarie

Târgul European se organizează de peste 20 de ani. Amplasat în East Princes Street Gardens, include o gamă impresionantă de ornamente din sticlă suflată manual și decorațiuni de Crăciun tradiționale, din lemn. La standurile care rămân deschise până la ora 22 se găsesc și cadouri unice, dar și bunătăți speciale pentru sărbători.

Belfast Christmas Market – 19 noiembrie – 22 decembrie

Acest târg organizat în grădinile primăriei oferă o mulțime de cadouri și mâncăruri festive variate. Târgul este organizat în stilul târgurilor europene, cu multe obiecte lucrate manual, decorațiuni, îmbrăcăminte și alte idei de cadouri unice. Și mâncărurile sunt în stil european: poți găsi numeroase tipuri de brânzeturi europene, ciocolată belgiană, patiserie franțuzească și cârnați nemțești.

Blenheim Palace Christmas Market, Oxfordshire – 17 noiembrie – 19 noiembrie

În acest an, la târgul organizat în pavilioanele Churchill și Marlborough din Great Court vor participa peste 160 de standuri. În acest an, tema târgului este contemporană, așa că va fi un loc ideal pentru cadourile tinerilor de pe lista ta. De asemenea, vei putea găsi daruri neobișnuite și unice, însoțite de bunătăți de sărbători, pe care le poți lua acasă sau savura pe loc, atunci când e timpul pentru o pauză.

Winchester Cathedral Christmas Market, Hampshire – 19 noiembrie – 22 decembrie

În fiecare an, acest târg organizat în Winchester Cathedral Close este vizitat de aproape 400.000 de vizitatori. Vânzătorii trec printr-un proces de selecție riguros, așa că târgul oferă o gamă diversă de obiecte unice și de calitate.

Swansea Christmas Market, Wales – 24 noiembrie – 21 decembrie

Târgul amplasat pe Oxford Street este renumit pentru mâncărurile și băuturile locale unice, potrivite atât pentru a fi savurate în timpul cumpărăturilor, cât și ca idei de cadouri. Vei găsi și felicitări de Crăciun, decorațiuni și produse handmade concepute de artizani locali, dar și ciocolată de casă, brânzeturi artizanale, gin infuzat cu alge marine și burgeri din carne de cămilă.

St Nicholas Fair, York – 17 noiembrie – 23 decembrie

Târgul amplasat pe Parliament Street și în St Sampson’s Square este renumit pentru obiectele de manufactură, mâncărurile și băuturile oferite. Selecția variată de vin fiert se numără printre punctele sale forte.

Dickensian Christmas Market, Rochester – 3 și 4 decembrie

Acest târg de două zile este excelent pentru familii care își doresc un Crăciun britanic foarte tradițional. Standurile sunt pline de obiecte unice, iar corurile locale și artiștii stradali îi încântă pe cumpărători.

Nottingham Winter Wonderland, Nottinghamshire – 19 noiembrie – 8 ianuarie

Cumpărătorii pot căuta cadoul perfect chiar și pentru acele persoane greu de mulțumit la cele 50 de standuri în stil victorian, unde se găsesc articole handmade de toate felurile, de la bijuterii la borcane cu chutney. Târgul este cunoscut pentru selecția de mâncăruri oferite și include atracții de carnaval și un patinoar înconjurat de zeci de brazi de Crăciun.

Frankfurt Christmas Market, Birmingham – 12 noiembrie – 29 decembrie

Acest târg din Birmingham celebrează cea de-a 50-a aniversare a relației unice dintre acest oraș și orașul Frankfurt; de asemenea, este târgul cel mai similar cu târgurile europene pe care îl vei găsi, fără să călătorești pe continent.

Târgul oferă o selecție grozavă de mâncăruri nemțești și cadouri făcute local, de la săpunuri la instrumente muzicale.

Bath Christmas Market – 26 noiembrie – 13 decembrie

Târgul de Crăciun din Bath este un târg deosebit de frumos, cu aproape 200 de căbănuțe din lemn aranjate în jurul Bath Abbey. Cei mai mulți vânzători sunt artizani locali, care oferă o selecție unică de jucării din lemn făcute manual, bijuterii și mâncăruri artizanale.

Castle Howard Christmas Market, Leeds – 19 noiembrie – 23 decembrie

Târgul de la Castle Howard este unul dintre cele mai festive și speciale din Regatul Unit. Are o selecție excepțională de cadouri și bunătăți. Castelul decorat festiv îți taie respirația, se spun povești la gura sobei și Moș Crăciun este, și el, prezent.

Târgurile de Crăciun din Norwich – mai multe perioade

În Norwich se organizează mai multe târguri de Crăciun pe tot parcursul sezonului festiv.

Cel mai nou este Norwegian Handcrafters Christmas Market, un târg care își deschide porțile pe 19 noiembrie și oferă cadouri unice de pe tărâmurile nordice.

Printre târgurile din Norwich se numără și cel cu tematică victoriană, organizat în centru în săptămâna de dinaintea Crăciunului și mai recentul Christmas Enterprise Market, care se deschide pe 26 noiembrie și se concentrează pe articole unice create de unii dintre cei mai talentați designeri și artiști din East Anglia.

Distracție festivă și sezonieră în Londra

Winter Wonderland, Hyde Park.

Este momentul cel mai minunat al anului și Londra știe cu adevărat cum să celebreze sezonul festiv în stil. Orașul găzduiește o gamă strălucitoare de piețe tradiționale de Crăciun care vând totul, de la cadouri artizanale și decorațiuni până la mâncăruri delicioase și băuturi festive.

Multe dintre piețe oferă divertisment sub formă de plimbări echitabile pentru familii, cântând în colindă și prin patine de gheață, astfel încât să străpungă strada stradală și să stocheze pe o mulțime de cadouri și multe distracții.

Și există o modalitate mai bună de a face cumpărături de cadouri decât de un vin fiert în mână?

Winter Wonderland, Hyde Park

Acest pop-up anual al Hyde Park devine tot mai mare și mai bun în fiecare an.

Locuința care se întinde de-a lungul timpului este găzduită de un patinoar, plimbări cu barul de agrement, o roată de ferris, săli de bere tradiționale în stil german, un circ, tarabe de mâncare și grote.

Peste 200 de tarabe de piață vând cadouri și dulciuri din cabine de lemn din stil bavarez, toate fiind aprinse de lumini de zână.

Când?

 10 a. m. la 10 p. m în fiecare zi de la 17 noiembrie 2018 la 1 ianuarie 2019.

Unde?

 Hyde Park. Cele mai apropiate stații de metrou sunt Hyde Park Corner, Marble Arch, Victoria și Knightsbridge.

Centrul Southbank

Piața de Crăciun Southbank

Parte a Festivalului de iarnă Southbank Center, o sărbătoare anuală de artă care aduce spectacole teatrale festive și evenimente familiale la Southbank, line pe malul râului și ocupă cabane tradiționale din lemn.

Luați o ceașcă de ciocolată fierbinte în aburi și plimbați-vă de-a lungul Tamisei, în timp ce cumpărați cadouri unice, decorațiuni de copaci în stil scandinav și ciorchine uluitoare.

Când?

 11 a. m. la 10 p. m. (11 p. Vineri și sâmbătă) în fiecare zi de la 10 noiembrie 2018  până la 4 ianuarie 2019

Centrul Southbank. Cele mai apropiate stații de metrou sunt Waterloo, Embankment și Southwark.

Tate Modern și Podul Mileniului

Du-te la Tate Modern pentru a obține o reparație de artă și o reparație festivă într-un singur hit.

Cabinele de lemn de calitate pun linia ierboasă în afara galeriei și vând bijuterii, jucării, cadouri și produse alimentare de sezon, inclusiv bratwurst, nuci prăjiți și glühwein. Steaua spectacolului este un carusel tradițional victorian.

Când?

11 a. m. la 8 p. m. (10 a.m. la 10 p. Sâmbătă) în fiecare zi de la 19 noiembrie la 23 decembrie 

Unde?

În afara Tate Modern. Cele mai apropiate stații de metrou sunt London Bridge și Southwark..

Impresia artiștilor de Crăciun în Piața Leicester. Crăciun în Piața Leicester

Această minunată zonă minunată de iarnă este un bâzâit în mijlocul Pieței din Leicester.Există Grota lui Moș Crăciun pentru cei mici și seara, tradiționalul Spiegeltent oferă o serie de distracții de spectacole festive de la echipa Underbelly, incluzând o cabaret, concerte de comedie și evenimente care țin de copil. Târgurile de pe piață vând jucării realizate manual, bomboane și ornamente festive. Și există o mulțime de tarabe de mâncare și băutură pentru un aliment festiv.

Când?

12 p. m. la 10 p. m. (10 a.m. la 10 p. M. Sâmbătă și duminică) zilnic între 10 noiembrie și 6 ianuarie

Unde?

Leicester Square. Cea mai apropiată stație de metrou este Leicester Square. 

Stațai King’s Cross.

Stocați-vă pe cadouri pentru alimentele din viața dvs. la ediția festivă a Pieței Alimentare Reale în afara stației King’s Cross. Veți găsi o selecție gustoasă de produse de la furnizorii de mâncare și băuturi de top din industria artizanală și o mulțime de delicatese de mâncare pe drum.

Când?

12 p. m. la 7 p. m. în fiecare zi de la 14 decembrie la 23 decembrie Unde?

Piața King’s Cross (în fața stației de pe Euston Road). Cea mai apropiată stație de metrou este King’s Cross. 

Camera Micului Camera din Sutton House. Prezentare în oraș

Casa Sutton din Homerton a fost construită în 1535 și este cea mai veche resedinta din estul Londrei. Imobiliarul este amenajat în acest an pentru un eveniment festiv special care oferă o piață tradițională de Crăciun.

Asteptati-va la tarabe care vand ceramica, carti, haine si bijuterii, precum si optiuni de top pentru alimente si bauturi. Divertismentul include cântând în carol, spectacole de teatru și o sania superioară a lui Santa.

Când?

12 p. m. la 5 p. m. în fiecare weekend de la 26 noiembrie la 18 decembrie

 Unde?

Casa Sutton, Hometton High Street. Cele mai apropiate stații de metrou sunt Homerton și Hackney Central. 

Lasă un răspuns