Trupa americană Black Eyed Peas va concerta în România, în cadrul festivalului Untold, care se va desfăşura în perioada 2-5 august în inima Clujului.

Organizatorii susţin că e singurul festival european la care artiştii au acceptat să cânte.

În mai puţin de două luni, membrii Black Eyed Peas, rapperii  will.i.am, apl.de.ap şi Taboo, vor susţine un show pe scena Untold 2018.

 

După succesul răsunator al turneelor „The E.N.D, The Beginning“, când au făcut sold-out stadioane în întreaga lume, trupa americană a luat o pauză pe termen nedeterminat, ulterior participând doar la unele dintre cele mai speciale evenimente din lume, precum Finala Champions League, Billboard Music Awards şi concertul caritabil al Arianei Grande din Manchester.

Untold 2018 ajunge astfel printre elite, fiind singurul festival din Europa care a reuşit să-i convingă pe americani în acest an să le ofere un show de excepţie fanilor săi, se arată în comunicatul organizatorilor.

Trupa Black Eyed Peas a fost premiată de mai multe ori cu discul de platină, deţine şase premii Grammy şi are peste 75 de milioane de discuri vândute în întreaga lume, ceea ce îi face una dintre cele mai vândute trupe de pe glob. Recent, hitul „I gotta feeling“ a primit Discul de Diamant.

Primul lor hit a fost single-ul „Where Is The Love?“ din 2003, urmat apoi de o serie lungă de hituri internaţionale, cum ar fi „Pump It“, „Let’s Get It Started“, „Don’t Stop the Party“, „Meet Me Half Way“, „Boom Boom Pow“, „My Humps“.

Sunt printre puţinele trupe care au ocupat simultan locul 1 şi 2 în Billboard Hot 100.

La concertul lor de pe plaja Ipanema din Rio de Janeiro au participat peste 1 milion de spectatori, iar concertul lor de la Cupa Mondiala din 2010 a fost urmărit de peste 700 milioane de telespectatori.

În 2017 show-ul lor de la finala Champions League, în faţa a peste 80 de mii spectatori a fost unul din cele mai apreciate concerte din lume, trupa americană fiind în ultimii 10 ani în topul trupelor cu cele mai impresionante prestaţii live.

Impresionaţi de renumele publicului Untold, trupa promite să aducă în România un show cu totul special, şi mai spectaculos decât cel de la finala Champions League.

Lasă un răspuns