Chef Joseph Hadad, în vârstă de 59 de ani, a fost transportat de urgenţă la spital miercuri, 12 februarie, după ce i s-ar fi făcut rău. Iniţial, au apărut informaţii potrivit cărora bucătarul ar fi suferit un atac de cord.
Joseph Hadad a avut o primă reacție după ce i s-a făcut rău și a ajuns de urgență la spital. Le-a mulțumit tuturor pentru mesajele de îngrijorare și a mărturisit că a avut doar o cădere de tensiune.
Chef Hadad le-a recomandat tuturor să meargă la medic atunci când întâmpină orice fel de problemă de sănătate.
„Dragii mei, mulțumesc tuturor pentru mesajele de îngrijorare și mulțumesc celor din presă care s-au interesat de starea mea. Din fericire, diagnosticul publicat nu este real. Acum mă simt mai bine, totul este sub control. Dimineață am ajuns la spital pentru că nu m-am simțit bine și, ca un om precaut, am preferat să nu aștept fără să iau măsuri. Se pare că am avut o cădere de tensiune ca urmare a suprasolicitării. Vă doresc tuturor sănătate și, la cel mai mic semn dat de corp, mergeți la medic”, a scris Joseph Hadad pe pagina sa de Facebook.
Chef Joseph Hadad a fost internat de urgenţă la spitalul Elias din Capitală, notează Antena 3. Celebrului chef i s-a făcut rău dintr-o dată în timp ce se afla într-unul dintre restaurantele sale din Bucureşti, iar un echipaj SMURD l-a transportat la spital pentru îngrijiri.
Deşi iniţial s-a vehiculat că Hadad ar fi suferit un infarct, în urma analizelor amănunţite, medicii au exclus această ipoteză.
Celebrul bucătar se află pe perfuzii în afara oricărui pericol. Chef Joseph Hadad are în spate peste 40 de ani de experienţă în bucătărie. Şi-a făcut debutul în televiziune la Antena 1, fiind cooptat în juriul emisiunii „Top Chef“.
Ulterior, el a fost membru al juriului „Master Chef“, de la Pro TV.
Chef Joseph Hadad a reuşit de-a lungul timpului să se reinventeze atât pe plan personal, cât şi pe plan profesional prin arta culinară. Deţine secretele a peste 2000 de reţete sofisticate.
Ca un star al bucătăriei internaţioanale, chef Joseph Hadad a avut oportunitatea să creeze show-uri culinare pentru personalităţi internaţionale şi chiar preşedinţi de state.