Operatorul aerian Tarom a anunţat că va relua zborurile începând cu data de 2 mai, cu aproape două spotămâni înainte de o posibilă ridicare a situaţiei de urgenţă care impune restricţii de circulaţie în România.

Prima destinaţie spre care vom putea zbura este Amsterdam, iar în următoarele zile vom putea alege şi între Atena, Paris şi Frankfurt.   Dacă în zilele de 2 şi 4 mai compania va opera un zbor spre Amsterdam, respectiv Atena, în data de 6 mai vom putea călători spre Paris, Frankfurt, Amsterdam.

Zborurile se înmulţumesc ulterior, pe 8 mai putem rezerva bilete şi spre Munchen, scrie Mediafax.   Adina Vălean, comisarul european pentru transporturi a afirmat că sunt necesare nişte măsuri de distanţare socială pentru a relua zborurile, însă nu au fost încă alcătuite.

Guvernul a aprobat în şedinţa de Guvern de joi seara, acordarea unui credit de salvare pentru companiile aeriene româneşti Blue Air şi TAROM . Acestea au solicitat anterior o sumă de 130 de milioane de euro pentru a trece cu bine peste criza coronavirusului.

Lasă un răspuns