Simona Halep şi Ana Bogdan evoluează, vineri, în sferturile de finală ale turneului de la Praga, de categorie WTA International.

Prima intră pe teren Ana Bogdan, locul 92 WTA, care o întâlneşte, pe terenul central, de la ora 12.00, pe sportiva cehă Kristyna Pliskova, locul 69 WTA.

După acest meci şi după încă unul de simplu, Eugenie Bouchard (Canada), locul 330 WTA, – Elise Mertens (Belgia), locul 23 WTA şi cap de serie numărul 3, principala favorită, Simona Halep, locul 2 WTA, va evolua cu poloneza Magdalena Frech, locul 174 WTA, prezentă pe tabloul principal ca lucky loser.

Tot de la ora 12.00, pe terenul 10, în optimile de finală, Irina Begu, locul 82 WTA, va da piept cu Leonie Kung din Elveţia, locul 157 WTA, de asemenea prezentă pe tabloul principal ca lucky loser. Întâlnirea a început joi, dar a fost întreruptă la scorul de 7-6 (3), pentru Kung, din cauza întunericului.

În cazul unei victorii, Begu va juca vineri şi meciul din sferturi, cu spaniola Sara Sorribes Tormo, locul 84 WTA.

Câştigătoarea partidei Halep – Frech va evolua, sâmbătă, în semifinale, cu învingătoarea din meciul Begu/Kung – Sorribes Tormo.

În cealaltă semifinală se vor întâlni învingătoarele din meciurile Bogdan – Pliskova şi Bouchard – Mertens.

Lasă un răspuns