Justin Timberlake e căsătorit cu Jessica Biel, dar a fost surprins alături de altă femeie într-un bar. Cine e femeia pentru care își riscă căsnicia

 

Justin Timberlake(38 de ani) și Jessica Biel (37 de ani) formează un cuplu perfect, însă lucrurile se pare că u merg prea bine între ei. Cel puțin așa se explică faptul că artistul a fost surprins într-un bar alături de o altă femeie.

Celebrul cântăreț a fost văzut în timp ce se ținea de mâini cu actrița Alisha Wainwright (30 de ani), într-un bar din New Orleans.

Ei s-au purtat toată noaptea ca doi îndrăgostiți. Cei doi joacă împruenă într-un nou film, unde sunt îndrăgotiți, însă între ei se apre că s-a înfiripat rapid o idilă. În pozele obținute de The Sun, ei au fost surprinși în timp ce vorbesu și beau împreună într-un bar după miezul nopții, fiind extrem de intimi.

Alisha își ținea mâna pe unul dintre genunchii artistului, iar apoi acesta a luat-o de mână. Potrivit martorilor, Justin ar fi exagerat cu alcoolul în seara aceea.

。・゚゚・ We deserve a soft epilogue, my love ・゚゚・。

hmmm justin timberlake….let me go listen to what goes around real quick

Vezi imaginea pe TwitterVezi imaginea pe TwitterVezi imaginea pe Twitter

。・゚゚・ We deserve a soft epilogue, my love ・゚゚・。@dracoslmalfoy

anyone wants to see the video it’s herehttps://www.thesun.co.uk/tvandshowbiz/10409561/justin-timberlake-holds-hands-alisha-wainwright-strokes-knee-boozy/ 

jt is drunk AF

Married Justin Timberlake holds hands with co-star Alisha Wainwright who strokes his knee during…

MARRIED Justin Timberlake gets hands-on with new co-star Alisha Wainwright during a night out. Alisha, 30, was seen touching the knee of singer Justin — wed to actress Jessica Biel, 37 — before he …

thesun.co.uk

„La un moment dat, el i-a luat mâna și i-a pus -o pe genunchi. Ea a început apoi să-i mângâie încet piciorul. Apoi, el i-a prins mâinile și a început să se joace cu ele’, a declarat un martor.

Justin a fost văzut la începutul săptămânii trecute, purtând verigheta, însă în noaptea în care se afla cu Alisha în bar, acesta renunțase la verighetă.

Justin și Alisha filmează în New Orleans la drama  „Palmer’. Wainwright a devenit celebră pentru rolul Maiei Roberts în seria TV „Shadowhunters’, iar în prezent poat efiurmărită alături de Michael B Jordan în „Rassing Dion’, serial difuzat de Netflix.

Justin Timberlake este căsătorit cu Jessica Biel din 2012, dar în ultima vreme au tot apărut zvonuri că mariajul lor ar fi pe butuci. Ei au împreună un băiețel, în vârstă de 4 ani,  Silas Randall Timberlake.

Lasă un răspuns

RSS
Follow by Email