ING Bank are probleme serioase vineri cu cele mai multe servicii online, sfatul dat de bancă pe pagina sa de Facebook fiind „folosiţi cardul la ATM”.

Mai multe servicii ale ING Bank întâmpină erori de funcţionare pentru unii utilizatori, vineri după-amiaza, potrivit unui mesaj postat pe pagina de Facebook a băncii.

„Momentan, serviciul ING Home’Bank întâmpină erori de funcţionare pentru unii utilizatori. Celelalte servicii ING funcţionează în parametrii normali.

Lucrăm la remedierea acestei situaţii şi vom reveni cu veşti. Celelalte servicii ING funcţionează în parametrii normali.

Până rezolvăm situaţia, puteţi utiliza cardurile ING pentru a efectua plăţi şi tranzacţii la ATM”, a precizat ING Bank.

Potrivit băncii, o parte dintre utilizatorii ING Home’Bank/ ING Business/ ING Online accesează cu dificultate aplicaţia. De asemenea, serviciul SMS este indisponibil pentru o parte dintre clienţii ING, afectând operaţiuni precum logarea în HomeBank sau finalizarea plăţilor online.

„Vă cerem scuze pentru dificultăţile întâmpinate şi vă asigurăm că echipele noastre lucrează intens la remedierea situaţiei.   Între timp, puteţi accesa opţiunea „Vreau să mă sunaţi” pentru logarea şi semnarea tranzacţiilor din HomeBank.

La adresa menţionată apare următoarea pagină cu informaţii:

Lasă un răspuns