Tarja Turunen, regina muzicii symphonic rock & metal, va susţine un concert la Timișoara în data de 21 decembrie, la Filarmonica Banatul.

Biletele „normale“ pentru acest concert costă între 150 lei și 390 lei, dar fanii adevărați au parte și de câteva „plusuri“.

Contra sumei de 50 de euro, cei interesați vor putea asista la probele de sunet ale solistei și vor primi și alte mici cadouri.

Cei care vor scoate din buzunar suma de 100 de euro vor avea parte de pachetul Meet and Greet (urmând să se și pozeze cu celebra artistă), iar pentru 150 de euro la pachetul de VIP Upgrade, cei norocoși vor avea parte de o serie de alte facillități la acest concert.

Pachetele VIP nu includ biletele de intrare care trebuiesc achiziționate separat și se găsesc doar pe site-ul oficial al artistei.

Tarja este una dintre cele mai cunoscute voci feminine a rockului simfonic și prezintă în premieră în orașul nostru concertul special de Crăciun „Christmas Together” alături de instrumentiști de muzică clasică.

Artista a mai fost prezentă în orașul nostru cu doi ani în urmă, în aceeași locație, cu un alt spectacol, evenimentul desfășurându-se cu casa închisă.

Artista de origine finlandeză a devenit cunoscută fiind solistă a formației de metal simfonic Nightwish, alături de care a cântat în perioada 1996-2005 , dând voce unor piese devenite clasice ca „Wishmaster”, „Wish I Had an Angel” sau „Sleeping Sun”.

După această perioadă, artista a debutat în cariera solo și a lansat mai multe albume de studio până în prezent.

Tarja este recunoscută pentru tehnicitatea impresionantă cu care interpretează atât metal, dar și muzică clasică, iar glasul acesteia a fost caracterizat ca fiind unul drept, puternic și emotiv. Totodată, talentul și autoritatea sa muzicală i-au adus și rolul de jurat în celebrul talent show „The Voice of Finland” .

Prin spectactolul de excepție „Christmas Together”, Tarja ne aduce mai aproape de magia Crăciunului alături de muzicienii extrem de talentați care o vor acompania pe scenă.

 

Lasă un răspuns