A fost paradă de vedete, luni (2 decembrie), la British Fashion Awards! Cele mai cunoscute nume din lumea modei, actrițe, modele și cântărețe s-au întrecut în ținute, pe covorul roșu de la Royal Albert Hall. Rihanna, Julia Roberts, Cate Blanchett, Donatella Versace și Naomi Campbell sunt doar câteva din numele mari care și-au făcut apariția la prestigiosul eveniment.

Premiile britanice pentru modă s-au decernat la Royal Albert Hall din Londra. Ținutele au fost cât se poate de diverse. Unele staruri și-au dorit să fie sexy, altele au riscat cu outfit-uri foarte ciudate.

Printre cele mai apreciate apariții a fost Rihanna (31 de ani), care a purtat o rochie mini din satin, de culoare verde-mentă. Riri nu face bani doar din muzică. Ea este și un designer de succes, brand-ul ei, Fenty, bucurându-se de o popularitate incredibilă.

Rihanna, la British Fashion Awards

Rihanna a fost lăudată pentru ținuta purtată la British Fashion Awards
Foto: Profimedia

 

Cate Blanchett (50 de ani) nu s-a lăsat mai prejos! Actrița a arătat ca o zeiță, într-o rochie semnată de Giorgio Armani. Superba actriță a purtat o ținută decoltată, care i-a scos în evidență silueta. Rochia strălucitoare, din voal, a făcut-o pe Cate Blanchett să le eclipseze pe „rivalele” ei de la eveniment.

Cate Blanchett, la British Fashion Awards

Cate Blanchett, într-o rochie verde-pastel
Foto: Profimedia

 

Tot Giorgio Armani a îmbrăcat-o și pe Julia Roberts, care a strălucit pe covorul roșu de la Royal Albert Hall, într-o salopetă de culoare neagră. Actrița a avut și ea un decolteu, dar mai cuminte decât colegele ei.

Julia Roberts și Giorgio Armani

Giorgio Armani, alături de Julia Roberts pe covorul roșu de la British Fashion Awards
Foto: Profimedia

 

Naomi Campbell a fost premiată la British Fashion Awards

Naomi Campbell (49 de ani) a optat pentru o ținută mai riscantă, semnată de Alexander McQuuen. Manechinul a purtat o rochie argintie cu negru, foarte transparentă, care i-a făcut pe toți cei prezenți să întoarcă privirile. Naomi a fost distinsă cu premiul Icon, cel mai râvnit trofeu de la la British Fashion Awards. A început să plângă atunci când Sir Jony Ive i-a înmânat premiul și i-a mulțumit mamei sale pentru că a crescut-o singură, potrivit Daily Mail.

Naomi Campbell

Naomi Campbell a purtat o rochie Alexander McQueen
Foto: Profimedia

 

Poate cea mai „dezbrăcată” a fost Elsa Hosk (31 de ani), care a venit cu abomenul la vedere, pe covorul roșu de la British Fashion Awards. Ținuta din două piese aleasă de „îngerașul” Victoria’s Secret aduce aminte de statuile zeițelor grecești. Esla și-a expus „pătrățelele” într-un deux-piexe extrem de provocator, format dintr-o fustă lungă și o bustieră, ambele de culoare roz-auriu. „Opera” purtată de Elsa Hosk este semnată de designerul Celia Kritharioti.

Elsa Hosk, la British Fashion Awards

Lasă un răspuns